Adresa De E-mail :

contact@eventisima.ro

Cine suntem noi?

Afl─â mai multe despre povestea noastr─â

Eventisima ofer─â servicii profesionale pentru evenimentele tale cu o experien╚Ť─â de peste 10 ani. De╚Ťinem cele mai bune echipamente utilizate de un personal experimentat ╚Öi instruit pentru a v─â oferi cele mai frumoase momente ╚Öi amintiri!
Ce facem?

La Eventisima, ne ocup─âm de organizarea evenimentelor de orice tip, de la nun╚Ťi ╚Öi botezuri p├ón─â la petreceri corporate sau private. Suntem aici pentru a v─â ajuta s─â crea╚Ťi evenimentul perfect, indiferent de m─ârimea sau tipul acestuia.

Cine suntem?

Suntem o echip─â de profesioni╚Öti pasiona╚Ťi de organizarea evenimentelor. Avem o vast─â experien╚Ť─â ├«n domeniu ╚Öi suntem mereu la curent cu cele mai noi trenduri ╚Öi tehnologii ├«n organizarea de evenimente. Ne place s─â lucr─âm cu clien╚Ťi din toate domeniile ╚Öi s─â le oferim experien╚Ťe unice ╚Öi memorabile pentru to╚Ťi participan╚Ťii.

Scopul și misiunea noastră?

Misiunea noastr─â este de a crea evenimente de neuitat ╚Öi de a face ca visurile clien╚Ťilor no╚Ötri s─â devin─â realitate. Ne dorim s─â oferim servicii de cea mai bun─â calitate ╚Öi s─â dep─â╚Öim a╚Ötept─ârile clien╚Ťilor no╚Ötri. Scopul nostru este de a construi rela╚Ťii solide cu fiecare client ╚Öi de a fi mereu partenerul lor de ├«ncredere ├«n organizarea evenimentelor.

Despre Noi

Eventisima

Suntem specializa╚Ťi ├«n organizarea de evenimente de cea mai bun─â calitate, oferind o gam─â larg─â de servicii.

La Eventisima, suntem dedica╚Ťi s─â oferim cele mai bune servicii de organizare a evenimentelor. Ne punem pasiunea ╚Öi experien╚Ťa la b─âtaie pentru a face din fiecare eveniment unul de neuitat, care s─â r─âm├ón─â ├«n memoria tuturor participan╚Ťilor.

Scopul nostru este de a crea evenimente care s─â fie unice ╚Öi memorabile. Ne place s─â lucr─âm cu clien╚Ťi din toate domeniile ╚Öi s─â le oferim servicii personalizate, care s─â corespund─â ├«ntru-totul cu visurile lor. Vrem s─â fim partenerul de ├«ncredere al clien╚Ťilor no╚Ötri ├«n organizarea evenimentelor, indiferent de m─ârimea sau complexitatea acestora.

La Eventisima, calitatea ╚Öi satisfac╚Ťia clien╚Ťilor sunt pe primul loc. Ne asigur─âm c─â fiecare eveniment pe care ├«l organiz─âm respect─â cele mai ├«nalte standarde de calitate, iar clien╚Ťii no╚Ötri sunt ├«ntotdeauna mul╚Ťumi╚Ťi de serviciile noastre. Ne place s─â construim rela╚Ťii de durat─â cu fiecare client ╚Öi s─â fim mereu acolo pentru a-i ajuta ├«n organizarea viitoarelor evenimente.

Detalii Program

Evenimente Organizate De Noi

23rd Feb

Sunday

24th Feb

Monday

25th Feb

Tuesday
From 9:30 to 11:30
Oglinda Magical
image-event-1
From 12:00 to 01:30
Platforma 360
rBVapGHzo-mAHY6SAAZXr9imh6k901
IMG_0077-1024x683
From 3:00 to 04:00
Fum Greu Gheata
From 4:30 to 06:00
Fanatana Ciocolata
20221008_154937073_iOS
fantanadeciocolata